You are currently viewing Tuote- / mainoskuvaus ARVONTA!

Tuote- / mainoskuvaus ARVONTA!

Ihanaa joulunaikaa just sulle!
Tämä vuosi on ollut monelle meistä hyvin erilainen. Näin joululahjaksi haluaisin arpoa yhdelle onnekkaalle jotain, mikä voisi piristää näin jouluna.
Blogini on sisältöä olen suunnitellut erityisesti yrittäjille ja siksi tämän arvonnan palkinto on myös suunnattu yrittäjille.

Arvonnan palkinto on…

…Tuote- / mainoskuvauspaketti, joka sisältää 2h kuvausaikaa sekä siihen tarvittava määrä kuvien käsittelyaikaa eli n. 2h. Saat siis yhteensä 4h aikaani joko tuote- tai mainoskuviasi varten. Palkinnon arvo n. 150€

Osallistumisohjeet

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta. Kerro kommentissasi mitä sinä haluaisit kuulla valokuvauksesta. Mikä on se asia mitä blogistani voisit lukea?
Muista jättää kommenttiin myös linkki yrityksesi verkkokauppaan/somekanavaan. Tai halutessasi vaikka molempiin. Näin löydän sinut sitten helpoiten.

Arvonta päättyy 20.12 kello 21.00

Voittaja ilmoitetaan instagramissa seuraavana päivänä. Olen sinuun kyllä myös yhteydessä henkilökohtaisesti seuraavana päivänä.

Nyt sitten eikun osallistumaan! Onnea kaikille arvontaan!

Vastaa

Tällä artikkelilla on 0 kommenttia

  1. Meri

    Mukana! Miten ottaa kauniita kuvia puhelimella?

  2. Janna Björkqvist

    Kuulisin mielelläni kuinka kuvata kännykällä hyviä tuotekuvia tuotteista, joissa on kiiltävällä pinnalla teksti.

  3. Tuula Nieminen

    Blogistasi haluaisin lukea vinkkejä kännykkäkuvauksiin. Miten saa parhaita kuvia hämärässä, lähikuvia, mitä kannattaa ottaa huomioon maisemaa kuvatessa ym. kun ei omista, eikä ole tarvettta omistaa kallista järkkäriä.