You are currently viewing Täydellinen työhuone muutamassa neliössä! | Mitä puuttuu vielä?

Täydellinen työhuone muutamassa neliössä! | Mitä puuttuu vielä?

Olen pitkään kaivannut omaa työhuonetta. Varsinki nyt kun olen muutaman kuukauden ollut etätöissä oma työhuone olisi tarpeellinen.

Tällä hetkellä asun kolmiossa, yhdessä mun hyvän ystävän ja kahden kissan kanssa. Kokonaista ylimääräistä huonetta ei siis ole, josta saisi tehtyä erillisen työhuoneen. Minulla on siis käytössä yhden huoneen verran n. 15m² ja tähän tilaan pitäisi mahduttaa sekä työtila, että iso sänky. Haastavaa, muttei mahdotonta.

Monen suunnitelman, useiden testimittauksien sekä yhden Ikean reissun jälkeen sain sen mitä toivoin. Nyt mun huone on jaettu kahteen osaan. Toinen on makuuhuone ja toinen työhuone. Vaikka molemmat ovat pieniä, kaikki tarpeellinen mahtui silti juuri sopivasti ja tila on toimiva.

Aikaisemmin maalasin osan mun huoneen seinistä. Niistä teinkin silloin oman postauksen otsikolla Litra maalia ja pensseli käteen! Miltä mun työhuoneen seinät näyttää nyt?

Nämä maalaukset jäivät ns. makuuhuoneeseen.

Millainen on mun uusi työhuone?

Käytönnössä mun työtila tarvitsee vain sopivan paikan tietokoneelle sekä tarpeeksi säilytystilaa kaikille kuvaus- ja taidetarvikkeille. Vaikka maalaus ja piirtäminen on mulle vain harrastus, haluan silti, että kaikki mun taidetarvikkeet löytyy mun työhuoneesta.

Sopivan tilanjakajan löytäminen oli vaikeaa. Selasin vaihtoehtoja useasta eri paikasta, mutta mistään ei tuntunut löytyvän mitään sopivaa. Tärkeimmät vaatimukset tilanjakajaa varten olivat sopiva väri (valkoinen) japaljon säilytystilaa lisäksi sen täytyisi olla tarpeeksi tukeva. Lopulta päädyin monille tuttuun Ikean hyllykköön. Se vastasi tarpeitani parhaiten kaikista vaihtoehdoista.

Oon välillä todella huono pitämään oikeat kasvit elossa, joten olen todennut tekokasvit parhaimmaksi. Meidän kissoista myös toinen on aika innokas syömään kasveja, joten aitojen kasvien on oltava kissaystävällisiä, jos sellaisia meille tulee.

Puuttuuko vielä jotain?

Ehdottomasti. Haluaisin löytää jotain sopivia pieniä sisustusesineitä sekä uutta kuvausrekvisiittaa. Näitä olisi tarkoitus etsiä erilaisilta suomalaisilta pieniltä yrityksiltä. Jotain kotimaista, ehkä käsityötä tai jotain muuta.

Isoimmat huonekalut, säilytyslaatikot sekä muutama muu juttu ovat peräisin Ikeasta. Pikkuhiljaa haluan löytää enemmän kotimaista ja jotain persoonallisempaa. Mitään suurempaa ei enää tietenkään mahdu, mutta jotain pieniä yksityiskohtia kuten erilaisia postikortteja tai tauluja.

Onko sinulla jotain mikä voisi sopia tänne? Vai sattuisiko sinulta löytymään jotain sopivaa kuvausrekvisiitaksi? Parhaiten voit tarjota sopivia tuotteita esimerkiksi Instagramissa, josta löydät minut ja blogini nimimerkillä @varifilmi.blogi

Tässä hyllyjen alla olisi vielä hyvin tilaa esimerkiksi muutamalle postikortille. Myös hyllyille mahtuisi vielä jotain pientä.

Kokonaisuudessaan myn työhuoneesta löytyy siis iso tilanjakaja, kaksi seinähyllyä, iso työpöytä sekä ylläolevassa kuvassa näkyvä pieni taso. Tämän pienen tason vieressä on myös aikaisemmassa kuvassa näkyvä jalkalamppu sekä kamera- että salamajalustat. Tavaraa on siis paljon, mutta sopivalla määrällä laatikoita ja pienillä tarralapuilla sain kaiken järjestykseen.

Laatikot tunnistaa parhaiten nimilapuista. Ehkä ne voisivat olla siistimmät, mutta tällä hetkellä nämä ajaa asiansa hyvin.

Tälläinen on mun työhuone tällä hetkellä. Pieni, mutta toimiva. Tulevia yksityiskohtia näytän mielelläni jatkossa instargamin puolella, joten muista laittaa myös siellä oleva tilini seurantaan.

Vastaa