You are currently viewing Miksi sinä haluaisit lukea blogiani?

Miksi sinä haluaisit lukea blogiani?

Heippa!
Miksi päädyit blogiini? Miksi haluaisit jatkaa sen lukemista myös tulevaisuudessa? Kuka minä oikein olen?

Puhtaalta ruudulta aloittaessa mietin mitä itse haluaisin tietää blogin ensimmäisestä postauksesta. Mitä haluaisin tietää kirjoittajasta ja blogissa tulevasta sisällöstä.

Kuka blogia kirjoittaa?

Nimeni on Mimmi. Olen 19 vuotias valokuvausalan yrittäjä Tampereelta.
Vietän välivuotta töissä kuvankäsittelijänä sekä pyörin vapaa-ajalla oman yritykseni parissa. Tämän hetkinen elämäni pyörii paljon kuvien ja somen ympärillä. Muuta vapaa-aikaani käytän piirtäessä, tanssiessa, pianoa soittaessa sekä erilaisia sarjoja ja elokuvia katsellessa.

Valokuvauksesta olen kiinnostunut jo ala-asteella, kun meidän perheeseen tuli ensimmäinen digikamera. Sitä ennen olen jotain hieman kuvaillut meidän vanhalla filmikameralla. Yläasteella sain ensimmäisen oman kamerani. Se pieni digijärkkäri oli kovassa käytössä, mutta pian sen jälkeen kaipasin hieman isompaa kaveria. Vuosien aikana kaksi omaa kameraa ovat opettaneet paljon kuvauksesta. Hankin uusia objektiiveja ja muuta tarvittavaa kalustoa. Kehitin itseäni kokoajan, opettelin uutta, etsin tietoa, luin muiden blogeja. Kiitos erityisesti Kuviakinkiinnostaa blogin kirjoittaja Lea. Blogisi on innostaut kokeilemaan monia asioita, joiden avulla olen oppinut paljon kuvauksesta.

Ensimmäisen blogini olen luonut 2013. Siitä vuoden myöhemmin olen aloittanut bloggauksen harrastuksena ja jatkanut muutamassa eri blogissa aina tähän päivään asti. Alussa siellä oli vain muutamia kuvia ja lyhyitä tekstejä. Harjoittelin, luin lisää muiden blogeja, mietin mistä itse haluan kirjoittaa ja mitä voin antaa muille. Siitä syntyi Värifilmi, blogi jossa muilla oli mahdollisuus seurata minun kehittymistäni kuvaajana ja kirjoittajana. Sain myös tallentaa itselleni tärjeitä muistoja, joita olen voinut katsella myöhemmin.

16-vuotiaana perustin ensimmäisen yritykseni. Tein aluksi vähän kaikenlaisia kuvauksia. Sain kokemusta yrittäjyydestä ja tiesin mitä on olla valokuvaaja omassa yrityksessä. Myöhemmin olen erikoistunut lapsi- ja perhekuvauksiin sekä tehnyt myös erilaisia kuvauksia yrityksille. 2020 aloitin esimmäisen vuoteni kommandiittiyhtiön omistajana.

Luovuutta, töitäni, ajatuksiani ja tietoani haluan jakaa kanssasi myös jatkossa. Blogissani haluan erityisesti keskittyä yrittäjien auttamiseen ja jakaa vinkkejäni esimerkiksi tuotekuvaukseen. Toki jaan työtäni myös lapsi- ja perhekuvauksiin liittyen ja annan vinkkejä myös perheen vanhemmille omien lasten kuvaamiseen.

Seuraa blogiani instagramissa @varifilmi.blogi
Yritystäni voit seurata facebookissa ja instagramissa @varifilmivalokuvaus
Nettisivuni löydät osoitteesta varifilmi.fi

Vastaa