You are currently viewing #INSPIROIDU: Tuotekuvauksen kohteena korut

#INSPIROIDU: Tuotekuvauksen kohteena korut

Mistä on kyse?

Jo jonkin aikaa olen pohtinut, kuinka voisin julkaista blogissani satunnaisesti myös kuvapainotteisia postauksia. Nyt keksin siihen ratkaisun. Selasin vanhaa blogiani (joka ei valitettavasti enää ole julkinen) ja etsin sieltä vanhoja hyviä ideoita, joista voisin tehdä uuden päivitetyn version ja julkaista sen. Vastaan tuli muutama minulle rakas kuva entisestä lemmikistäni. Tämän blogipostauksen otsikko oli ”#INSPIROIDU: Syksyinen osku”. Tämä samainen otsikko idea, voisi toimiakkin. Haluan blogillani inspiroida sinua kehittymään kuvaajana ja jakaa omia ajatuksiani valokuvaukseen liittyen.

#INSPIROIDU -postaukset ovat siis kuvapläjäyksiä jostain tietystä asiasta. Niiden tarkoitus on toimia inspiraation lähteenä, mutta haluan myös jakaa hieman omia ajatuksiani kyseisistä kuvista. Postauksen pääosassa ovat kuitenkin itse kuvat. Tälläiset lyhyemmät ja hieman rennommat postaukset muiden joukossa, mahdollistavat minulle vähän enemmän aikaa muille postauksille, joihin haluan käyttää enemmän aikaa.

Kaikki kuvien korut: www.oloisadesign.fi

Miten nämä korukuvat syntyivät?

Tämän ensimmäisen kuvapostauksen kuvat ovat peräisin arvonnasta. Järjestin jokin aika sitten facebookissa yrityskuvausarvonnan. Arvonnan voittaja halusi käyttää palkintonsa korujen mainoskuvaukseen.

Minulle kuvaajana yhtenäiset kuvat ovat tärkeitä. Vaikka asiakkaalla olikin jo yhtenäiset tuotekuvat olemassa, näistä mainoskuvista tehtiin hieman erityyliset. Kuitenkin niin, että kaikissa kuvissa on osittain yhtenäinen teema. Luonto aiheena sopii hyvin useisiin erilasiin koruihin. Kuvauksen suunnitteluvaiheessa näin muutamia aikaisempia asiakkaan kuvia, joitka olivat olleet tykättyjä. Näistä syntyi siis teema tälle kuvaukselle.

Kuvausta suunniteltiin myös erilaisten valmiiden sekä pinterestistä löytyneiden kuvien pohjalta. Tärkeintä kuvissa oli kuitenkin käyttää luonnonvaloa. Näiden useiden mallikuvien pohjalta kuville löytyo sopiva tyyli. Valkoinen tausta ja koristeena muutamia luonnonkasveja ja kiviä. Osasta kuvia otin myös pelkistetymmät versiot. Yksinkertaisempi ja pelkistetympi kuva korostaa koruja vielä hieman enemmän.

Tarvitsetko sinä kuvaajaa Tampereelta?
Ota yhteyttä kuvaukseen liittyvissä asioissa somessa (Facebook & Instagram: @varifilmivalokuvaus) tai
sähköpostilla (varifilmi@gmail.com).
Nettisivut ja lisää kuvia löytyy osoitteesta varifilmi.fi

Mitä tykkäsit tälläisestä kuvapainotteisesta postauksesta?

Vastaa